fuggonyok 01

 

Amikor először gondolunk a függönyözésre, még nem is sejtjük, hogy mekkora feladatot készülünk megoldani, mennyi apróságnak tűnő kérdésre kell megadnunk a válaszokat, csak azt tudjuk, hogy van egy álmunk, amit szeretnénk megvalósítani.

 

 

 

 

 

ravarrt aprosagok 01

 

 

A belső terek berendezésének és hangulatának kialakításakor fokozott figyelmet kell fordítanunk gyermekeink lakóterének kialakítására. A gyerek korának megfelelő környezetet és színvilágot kell megépítenünk.

 

 

 

 

lakastextil 01

 

           FELMÉRÉS

 

          TERVEZÉS

 

          KIVITELEZÉS

          FÜGGÖNYTISZTÍTÁS

enterior 01

A harmónia iránti természetes törekvésünk a közvetlen környezetünk kialakításakor is bennünk él, legyen szó otthonról, munkahelyről vagy akár egy kávézóról. A lakberendezés nem ér véget a kanapé elhelyezésével, és a függönyök felrakásával. Ha minden berendezési tárgy és lakástextil a helyére került, segítünk feldíszíteni a belső tereket egyedileg összeállított dekorációval, növényeket ajánlunk, és festményeket készítünk a helyiség hangulatához.

 

 

 

 

A d-stúdió 1997 óta foglalkozik lakberendezéssel, belsőépítészeti tervezéssel és tanácsadással az ország egész területén és már a szomszédos országokban is.

Az évek során alkalmunk volt sokféle megbízói igénnyel találkozni, hiszen munkáink között szerepelnek lakások, családi házak, vendéglátó-ipari egységek, irodák, közintézmények, egészségügyi központok belső tereinek megtervezése.

Célunk mindig egy olyan harmonikus környezet kialakítása, mely – legyen az otthon vagy munkahely – elsősorban a megbízó igényeihez igazodik, de bárki jól érezheti magát benne.

 
D-Stúdió | Győr | Tel.: 06-96/618-911 | Email: info@studio-d.hu