001

 

 

 

Vidám, kedves, igazi nagybetűs NŐI garzon lakás látványterve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

 Ezen a hálószobán látszik, hogy a megbízónk már a ház tervezésekor fontosnak tartotta a pihenés feltételeinek a megteremtését.

 

 

 

 

 

 

001

 

A függönyözés alappillére a karnis. Többféle funkciót kell, hogy ellásson, esztétikai és tartó szerepén túlmenően ezzel tudjuk optikailag változtatni a szoba és az ablak egymáshoz való arányát. A fontossági sorrendet mindig az adott helyiség határozza meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

Néhány fotó segítségével adunk inspiráló ötleteket az otthoni bárhangulat eléréséhez.

 

 

 

 

 

 

001

 

Nemzetközi területen is újnak számító burkoló anyaggal kezdtünk el dolgozni, aminek a neve palakő. Tulajdonképpen egy vékony, fajtától függően 1-2mm vastag kőlap palakő felülettel. Egyedülálló mintázata, palakővel megegyező tulajdonságai mellett rugalmassága és hajlíthatósága, kül- és beltéri használhatósága új távlatokat nyit a belsőépítészetben és a dekorálásban egyaránt.

 

 

 

           

001 egy kis mozaik burkolat

 

 

A hidegburkolatok világának királya a mozaik. Alapformája, színe, anyaga, elhelyezése korlátlan fantáziát hordoz magában, bármilyen mintázat kialakítható vele, ezzel a termékkel megvalósíthatjuk legmerészebb álmainkat.

 

 

 

 

 

 

001 lampak egyedi szovettel

 

 

Az adott tér egységes hangulatához nagymértékben hozzájárulnak a különböző típusú lámpák, amiknek nemcsak a fényével, hanem a búrák textúrájával is lehet fokozni az összhatást, amit 3 különböző rendeltetésű helyiség látványképei mutatnak meg.

 

 

 

 

 

01 kanape

 

 

A legtöbb enteriőr alappillére a kárpitozott bútor valamelyik formája, mint például kanapé, fotel, szék. Ettől válik a lakótér meleggé, meghitté, de természetesen a kényelmi szempontok is fontos szerepet játszanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

01 konyha etkezo

 

 

 

A családi élettér kialakításakor a fontossági sorrend élén található a konyha, valamint az étkező, hiszen otthoni létünk nagy részét itt töltjük.

 

 

 

 

 

 

01

 

 

Stúdiónk környékére megérkezett az ősz. Mutatunk néhány ötletet, hogy hogyan lehet csupán pár természetes alapanyag felhasználásával őszi hangulatot teremteni otthonunkba. Akár magunk is elkészíthetjük őket, és a hozzávalókat összeszedhetjük egy-egy kellemes séta alkalmával.

 

 

 

 

01 haloszoba latvanyterve

 

A szoba minden apró zugából a melegség, puhaság, meghittség és az éjszakai pihenés elengedhetetlen összetevője a nyugalom árad. El lehet vonulni a külvilág zürzavarától, és kipihenten kezdeni a következő napot.

 

 

 

 

 

 

01 otthoni dolgozok

 

 

Az iskolakezdés lázában égve mutatunk néhány ötletet az esetlegesen otthon is dolgozó felnőttek számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
D-Stúdió | Győr | Tel.: 06-96/618-911 | Email: info@studio-d.hu