001

 

 

 

 

Ajándékozási ötletek

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

Változatos színű és méretű karácsonyfadíszeink sorozatának újabb darabjai várják, hogy megtalálják új helyüket nálad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

 

Eljött az ideje kigondolni, milyen hangulatú legyen idén a fenyőfánk. Gyere, válogass stúdiónkban gyönyörű, kézzel készített egyedi karácsonyfadíszeink közül, segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet.

 

 

 

 

 

 

01

 

 

 

 

Az alábbi családi ház belsőépítészeti megoldásai az art deco stílusirányzatát követi.

 

 

 

 

 

 

09

 

 

Egy folyamatban levő munkánk gyerekszobájának látványtervei bemutatásával szeretnénk szemléltetni, hogy miért is van szükség lakberendezőre.

 

 

 

 

01

 

 

Már egy korábbi sorozatban bemutattuk, hogy hogyan dolgozunk. Most ehhez kapcsolódóan egy készülő gyerekszoba látványtervein mutatjuk be, hogy milyen fontos a megrendelő igénye, ízlésvilága egy helyiség hangulatának kialakításakor.

 

 

 

 

 

01

 

 

A legnehezebb feladat egy belsőépítész számára, amikor már egy másik lakberendező által megtervezett ház félig elkészült megoldásait kell újragondolni, mert a megrendelő nem teljesen elégedett. Mi ezt megtettük, és a végeredmény látványtervei az alábbi képeken látható.

 

 

 

 

 

 

01

 

 

 

Az enteriőr tervezés alappillére a megfelelő stílusú és mennyiségű kiegészítők beépítése az adott tér berendezésébe és hangulatába.

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

Lakberendezési stúdiónk bemutatja újabb dekorációs kellékeit, ami tartalmaz különböző méretű és stílusú vázákat, kaspókat, tálakat, gyertyatartókat, szobrokat, és nem utolsó sorban művirágokat, az egyedi összeállítású kompozíciók készítéséhez. Különböző hangulatú terekhez tudunk ajánlani összeállításokat.
Várunk stúdiónkban!

 

 

 

 

 

 

02

 

 

 

Folytatva a karácsonyi díszeink bemutatását, ma ismét olyanokat mutatunk a kínálatunkból, amelyek önállóan is megállják a helyüket, fokozhatjuk velük az ünnepi készülődés hangulatát. A lakás bármely helyiségében fényűző hatást érhetünk el ezekkel a díszekkel.

 

 

 

 

 

 

01

 

 

 

 

 

 

 

Az ünnepi várakozás és készülődés hangulatát egy megfelelően kiválasztott tálba rendezett karácsonyfadíszekkel is feldobhatjuk. Erre az egyszerű lakberendezési megoldásra adunk néhány ötletet a kínálatunkból.

 

 

 

 

 

 

01

 

 

 

Visszavonhatatlanul el kell kezdenünk a karácsonyi ünnepekre való felkészülést.

 

 

 

 

 

 

 
D-Stúdió | Győr | Tel.: 06-96/618-911 | Email: info@studio-d.hu