001

 

 

Már javában benne vagyunk a húsvéti készülődés forgatagában, amihez szeretnénk néhány ötlettel mi is hozzájárulni.

 

 

 

 

 

 

001

 

 

Egy lakberendezőnek az a legnagyobb öröme, amikor a belsőépítészeti tervek pontos betartása mellett valósul meg az adott feladat.

 

 

 

 

 

 

001

 

 

Rohamtempóban halad az idő, mindjárt itt a húsvét, már elő lehet venni a tavalyi dekorációt, sőt ki lehet egészíteni újakkal.

 

 

 

 

 

 

001 lakberendezes konyha

 

 

Munkáink közül tetőtéri konyha és fürdőszoba látványterveinek bemutatásával szeretnénk megmutatni, hogy az ilyen típusú belső terekben is lehet elegáns és nagyvonalú belsőépítészeti megoldásokat alkalmazni.

 

 

 

 

 

 

001

 

Elkerülhetetlenül megérkezik a tavasz, ami a lakberendezésben is elhozza a megújulást.

 

 

 

 

 

 

001

 

Néhány „szürke”, azaz ezüst, króm, fényes, matt, sima, mintás felületű dekorációs kellékeink bemutatásával szeretnénk kedvet teremteni használatukhoz.

 

 

 

 

 

 

02 lakberendezes nappali

 

 

 

 

 Nappali

 

 

 

 

001

 

 

 

Lakberendezési termékeink közül most a „szürke” színű kiegészítőinkre szeretnénk felhívni a figyelmet.

 

 

 

 

 

 

001

 

A mostani szürke hétköznapok hangulatának emeléséhez ajánljuk dekorációs kellékeink közül ezeket a virággal díszített vázákat, tálakat.
Várunk stúdiónkban.

 

 

 

 

 

001

 

Dekorációs kellékeink ajánlásával szeretnénk bemutatni, hogyan tudjuk az év színét becsempészni otthonunkba, illetve, ha már jelen van, milyen kiegészítőkkel emelhetjük az adott enteriőr melegségét, eleganciáját.

 

 

 

 

 

01

 

A Marsala egy merészen hívogató, vakmerő szín, ami magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja a testet és a lelket.

 

 

 

 

 

02

 

 

 

 

Lakberendezőhöz fordulni ma már nem számít luxusnak vagy különcségnek, mégis számos tévhit él a köztudatban erről a munkáról. Aki már igénybe vette lakberendező segítségét, tudja: a szakember és a megrendelő együttműködéséből csodák születhetnek!

 

 

 

 

 

 
D-Stúdió | Győr | Tel.: 06-96/618-911 | Email: info@studio-d.hu