1997 óta foglalkozunk belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel, és tanácsadással. Az évek során alkalmunk volt sokféle megbízói igénnyel találkozni, hiszen munkáink közt szerepelnek lakás átalakítások, családi házak, vendéglátó-ipari egységek, irodák, közintézmények. A tervezés és az anyagválogatás során a fő szempontok, a funkcionalitás, esztétikum, harmónia. Ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk ezek figyelembevételével személyre szabott, kellemes környezetet kialakítani.

 

Az évek alatt szerzett tapasztalataink és a megbízói igények alapján bővítettük tevékenységeinket az építésztervezéssel, az értékesítéssel és a kulcsra kész kivitelezéssel.

 

Ahhoz, hogy a beköltözés után pár hónappal ne érezze úgy a tulajdonos, hogy "néhány dolgot másként csinált volna", érdemes már az építészeti tervezéssel átgondolni a belső terek kialakítását is. Tervrajzainkkal előre láthatóvá tesszük a helyiségeket, így nem kell felesleges és oda nem illő dolgokat megvenni, vagy kompromisszumokat kötni a berendezés során.

 

Stúdiónkban minden egy helyen megtalálható, ami a beköltözéshez szükséges: hideg-, meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek, lámpatestek, beltéri nyílászárók, bútorok, lakástextilek, kiegészítők. Tervezünk egyedi bútorokat, egyedi lámpatesteket, melyek legyártását is vállaljuk. Ezáltal nem kell hónapokig az üzleteket járni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat.

 

Vállaljuk a szerkezet kész épületek kulcsra kész kivitelezését. Teljes körű szakipari kivitelezői csapattal rendelkezünk, megszervezzük a munkafolyamatot, és tervezői művezetést is biztosítunk. Ezzel is jelentős gondot tudunk levenni megbízóink válláról.

 

 

   rita alairas

Nagy Rita vezető tervező

 
D-Stúdió | Győr | Tel.: 06-96/618-911 | Email: info@studio-d.hu